Foto: Hillevi Upmanis

Fototurer 1 to 1

I en fototur 1 to 1 får du lära dig mer om fotografering, du får tips och feedback och du får se en del av de platser som jag fångar i mina bilder. Denna träff anpassas helt till dig och det du vill ha. En fototur är vanligen 1-2 timmar, Om du blir nyfiken på vad detta innebär så hör av dig via sidan Kontakt! 

Så här funkar det:
Kontakt
➡️ Börja med att ta kontakt så att vi kan pratas vid, antingen över telefon eller via mejl. Jag svarar på de frågor du har och du kan berätta om dina önskningar. Utifrån detta bestämmer vi tillsammans tid, plats och huvudfokus.

Fototur
➡️  På dagen D ses vi på den plats och vid den tid vi har kommit överens om. Där kommer jag sedan att guida dig hela vägen. Mitt mål att du både ska ha med något konkret och ett fint minne att ta med hem!

Stort tack för fotokursen i söndags, alla var supernöjda 😍⭐

Återkoppling efter fotokurs

Våra träffar och diskussioner har varit så lärorika och peppande!

Fotograf Helen Ljungdahl

Jag vill veta mer!

Foto: Hillevi Upmanis

Digital 1 to 1

Vill du ha feedback på dina foton?
Vill du prata om komposition och få praktiska tips?
Vill du veta mer om hur jag bildbehandlar mina foton och få tips till dina egna?
Då kan du boka en digital 1 to 1, då vi hörs och ses över datorn.
Hör av dig!

Så här funkar det:
Kontakt
➡️ Börja med att ta kontakt så att vi kan pratas vid, antingen över telefon eller via mejl. Jag svarar på de frågor du har och du kan berätta om dina önskningar. Utifrån detta bestämmer vi tillsammans tid och huvudfokus.

Digital träff
➡️  På dagen D ses vi digitalt vid den tid vi har kommit överens om. Då kommer vi tillsammans att se närmare på det du önskar. Mitt mål är att du ska få med dig något konkret och känna dig inspirerad att jobba vidare med fotografering och dina bilder!
Foto: Hillevi Upmanis

Foton speciellt för dig

Har du ett hem, en trädgård eller kanske en annan vacker plats du vill föreviga? Eller behöver du bilder till ditt företag? Hör av dig så pratas vi vid om vad du behöver och hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt! 

Så här funkar det:
Kontakt
➡️ Börja med att ta kontakt så att vi kan pratas vid, antingen över telefon eller via mejl. Jag svarar på de frågor du har, du kan berätta vad du tänker och önskar, och vi lägger upp en plan utifrån det. 

Fotografering
➡️ Fotograferingen genomförs utifrån vad vi bestämt tillsammans. 

Redigering
➡️ Efter fotograferingen ser jag igenom alla bilder och gör en grundredigering. Du får sedan välja ut ett antal av dem som jag "framkallar" och redigerar. 

Leverans
➡️ Leveransen kan antingen göras som digitala bilder eller som tryckta produkter. Vid intresse visar jag exempel på de tryck och tavlor som ni kan beställa. 

Tryckta bilder -  Se Galleriet om du är intresserad av att köpa en bild.

Vill du veta mer om någon av dessa tjänster innan du bestämmer dig? 
Hör av dig så berättar jag mer!

Sök