Så här funkar det

Begränsad upplaga
Jag gör max fem större tryck eller tavlor av varje bild. Gör beställningen direkt när du bestämt dig, så att du får just den bild du vill ha.  

Kontakta mig via sidan Kontakt om du vill beställa en annan bild än de som finns på sidan Beställning av tryck, till exempel från galleriet eller från mitt Instagram @hilleviupmanis 

Tryck och tavlor 
Jag har valt detta papper och canvas för att de har mycket hög kvalitet, lång hållbarhet och verkligen kompletterar mina bilder. De är lika vackra nu som om både tjugo, femtio och hundra år. Du ser exempel på dem nedan.

Är du nyfiken på var och hur jag fotar och redigerar?
Följ med i fält på en Fototur 1 to 1 eller boka en Digital 1 to 1. Se mer på sidan Tjänster.
Exempel på fintryck på handgjort akvarellpapper
Exempel på canvastryck och ekram

Här ser du exempel på tryck och tavla

Trycken görs på ett mycket vackert handgjort akvarellpapper som kommer från Lessebo Pappersbruk i Småland. Jag älskar strukturen och känslan i dem! Det produceras ark för ark och varje papper är helt unikt. Arken finns i två storlekar (ca 40*50 och ca 50*60) och trycket kommer att ha en naturlig passpartout på ca 5 cm och en naturlig råkant.

Tavlorna trycks på en canvas med en mycket vacker struktur som ger djup och känsla i färgerna. Tavlan har en betsad ram i ek som ger ännu mer känsla till tavlan och varje bild har sitt eget unika format. Som standard levereras de i ungefärlig storlek ca 30*40 cm, men exakta mått varierar och vissa bilder har andra storleksförhållanden. 

Om du önskar går tavlorna även att beställa i större format. Hör av dig om du är intresserad av en tavla i annan storlek, så kan vi pratas vid om vad du är intresserad av!

Sök