Beställning av tavlor och exklusiva tryck

Så här beställer du
När du vill beställa en tavla eller ett exklusivt tryck av något av mina fotografier, kontakta mig via mejl på foto@upmanis.se eller via sidan Kontakt. 

Du hittar ett urval av mina bilder i Galleri. Efter önskemål trycker jag även tavlor av vissa av mina bilder på mitt Instagram @hilleviupmanis 

Begränsad upplaga
Jag gör max fem större tryck eller tavlor av varje bild. 
Exempel på fintryck på handgjort akvarellpapper
Exempel på canvastryck och ekram

Här ser du exempel på tavla och  exklusiva  tryck

Tavlorna trycks på canvas eller akvarellpapper av mycket hög kvalitet, som båda har en mycket vacker struktur som ger djup och känsla i färgerna. 

Tavlan har en vacker betsad ram i ek som förhöjer hela tavlans känsla. Varje bild har sitt eget unika format. 

Exklusiva tryck görs på ett mycket vackert handgjort akvarellpapper som kommer från Lessebo Pappersbruk i Småland. Det produceras ark för ark och kommer att hålla i flera hundra år. Kvaliteten och karaktären är unik för varje enskilt papper och har en naturlig råkant. 

Storlek och pris

Du väljer själv storlek på din tavla, vilket innebär att du väljer längd på den längsta sidan (upp till max 1 m). Eftersom varje bild har en unik storlek kommer längden på den korta sidan att variera. Pris på en tavla med ungefärlig storlek på 30*40 cm är 2900 kr.

De exklusiva trycken finns i två storlekar: ca 40*50 cm och ca 50*60 cm, och inkluderar då en naturlig passpartout på ca 5 cm. Pris 2700 kr respektive 3100 kr.

Vill du veta mer om alternativen? Hör av dig!

Fyll in din mejladress och skicka iväg den, så hör jag av mig!
Sök