Liten pojke och stor hund (foto Hillevi Upmanis)

Så här funkar det

Kontakt
➡️ Du börjar med att ta kontakt med mig så att vi kan pratas vid, antingen över telefon eller via mejl. Om det känns bra bokar vi in en tid för ett kostnadsfritt förmöte som är ca 30 minuter. 

Förmöte
➡️ När vi träffas under förmötet pratar vi igenom allting kring fotograferingen och vad du kan förvänta dig. Vi pratar om dina önskningar och tankar, du får tips på hur du kan förbereda dig och du får svar på de frågor du har. Det är viktigt att du känner dig trygg! Vi bestämmer också tid och plats för fototillfället. Detta möte tar ungefär en halvtimme, och vi kan ses hemma hos dig eller via ett digitalt möte. 

Fotografering
➡️ Vid fototillfället ses vi på den plats vi har kommit överens om. Där får du guidning hela vägen igenom fotograferingen, så att det blir en rolig stund och ett fint minne och (naturligtvis 😉) vackra bilder. De framför kameran får vara med och styra över hur länge vi håller på - min erfarenhet är till exempel att katter oftast har kortare tålamod än hundar... Vi brukar hålla på cirka 1-1,5 timma.

Bildbehandling
➡️ Efter fototillfället ser jag igenom alla bilder och väljer ut ett antal av dem som jag sedan "framkallar" och redigerar. Detta brukar ta cirka tre veckor.  

Bildvisning
➡️ När bilderna är klara är det dags för en bildvisning! Då får du se de färdiga bilderna, och exempel på de tryck och tavlor som du kan beställa. Samtidigt beställer du de bilder och produkter du vill ha. 
Bildvisningen är vanligtvis hemma hos mig men kan också göras digitalt.

Produkter
➡️ Jag beställer dina produkter och ser till att de blir precis så som du vill ha dem. 

Helt magiska bilder!

Anna-Karin Hellström
Blond tonårsflicka med en liten hund i famnen (fotograf Hillevi Upmanis)
Search